donderdag 2 februari 2012

Distance shows how hard you’re willing to try

Hee lieve bloggers!
Hier ben ik weer een keertje. Hoe is het allemaal met jullie?
Met mij gaat het goed! Alleen nogal druk. Ik zit in mijn examenjaar en het is ongelofelijk wat ik nog allemaal moet doen, maar ik wil echt mn examens halen dit jaar. Het moet gewoon lukken!

Verder ben ik nog steeds bezig op naailes, ik ga nu beginnen met een jasje. Hier ben ik bezig aan het patroon.
Mijn vriendje is nu op kamers in Amsterdam voor zn stage de komende vijf maanden. Wel balen, nu zie ik hem veel minder.. Maar het is ook wel goed voor me want zo kan ik doordeweeks goed aan school werken! Gelukkig komt hij in de weekenden naar huis, en ik ga ook bezoekjes brengen aan Amsterdam natuurlijk.

Pfffff, is het bij jullie ook zo koud? Mijn oortjes vriezen eraf! Gelukkig heb ik deze lieve oorwarmers van mijn zus gekregen!


En ja, ik draag een bril, dat zijn jullie nog niet gewend van me. Er is iets met mn linkeroog aan de hand maar de dokter weet niet wat het is. Het is ook al sinds december en ik heb allerlei medicijnen gehad maar niets werkt. Ik kan nu mn lenzen dus niet dragen en eind februari heb ik een afspraak bij de oogarts. Hopelijk komt er dan verduidelijking want ik kan niet wachten om mn lenzen weer te dragen!

4 opmerkingen:

 1. die patronen zien er echt ingewikkeld uit! leuke blog, ik volg je xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pff patronen tekenen is echt lastig. Ik had al moeite met het overtrekken ervan (van die kant en klare). Respect, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aah die bril staat je echt leuk! Wel vervelend van je oog :( Hoop dat het snel beter gaat! En wel het resultaat van het jasje laten zien he :D.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben benieuwd naar het jasje! En wat balen van je oog, maar die bril kan je goed hebben. (:

  BeantwoordenVerwijderen

Thankyou for your comment, I really appreciate it ♥